En termin senare och fler erfarenheter rikare

Linda Egersten

Nu lider terminen sakta mot sitt slut och studentinformatörerna kan snart ta välförtjänt jullov och krypa upp i soffan med glögg och pepparkakor. Studentinformatörerna gör ett gediget jobb för förbundet. Visste ni att de tillsammans har anordnat 60 aktiviteter under hösten och att de har deltagit på runt 20 mässor? Imponerande tycker jag! Många studentmedlemmar har följt med och besökt olika arbetsplatser, andra har fått sitt CV granskat av våra duktiga studentombudsmän och några har deltagit i workshops och lyssnat på våra föreläsningar. Den respons vi får efter våra aktiviteter är ofta positiv då studentmedlemmarna till exempel är glada för att de vet hur löneläget ser ut och hur de ska skriva en vinnande ansökan. Att de dessutom har fått mer kunskap om sin framtida bransch efter en arbetsmarknadsföreläsning är ju faktiskt guld värt.

Nu jobbar studentinformatörerna för fullt med att planera in vårens event och har just du en arbetsplats du skulle vilja besöka så tipsa oss på hemsidan.

Till våren kommer vi även anordna event och aktivteter på våra nystartade orter, Karlstad och Sundsvall. I mitten av januari släpps platserna på så håll utkik här!

Sist men inte minst – vad roligt att ni är så många engagerade studenter som följer med på våra aktiviteter. Konkurrensmässigt går ni några få fotsteg före de studenter som tänker ”det löser sig” om framtiden. Och visst det gör det alltid, men tänk vad skönt att det löser sig till det bästa direkt efter examen.

Related Posts