Personligt karriärsamtal för dig som är student

Linda Egersten

Det är inte så länge sedan jag var student och jag minns att jag under utbildningens gång då och då kände mig ganska vilsen. Jag funderade över vad jag egentligen ville jobba med och hur jag bäst skulle kunna använda mina kunskaper i arbetslivet. Jag hade ett stort stöd hos mina klasskamrater som kände det samma men det hade varit skönt med professionell hjälp.  

I höstas lanserade vi en ny tjänst som jag tycker är fantastisk – personligt karriärsamtal. Under ett längre samtal får du som student prata med någon av mina duktiga kollegor Robin och Kristina, om både nuläge och framtid. Det ställs knepiga frågor som du får ta en funderare över och på detta sätt lär du känna dig själv bättre.

Än finns ett par platser kvar för dig som är medlem. Logga in och anmäl dig innan den 28/2 på jusek.se/aktiviteter