Hjälp oss att bli ännu fler

Linda Egersten

Under våren driver vi kampanjen värva en kollega. Vi som jobbar på Jusek samt ni som är medlemmar vet vilka fördelar ett medlemskap har. Till exempel kan man få inspiration, trygghet och stöd. Man kan också få ta del av spännande seminarier och föreläsningar. Ett exempel på en föreläsning som verkar tämligen intressant är ”Lär dig förhandla framgångsrikt!” som kommer hållas i Malmö, Göteborg och Stockholm under april. (Bläddra fram till april och logga in för att anmäla er).

Men lika övertygade som vi är om medlemskapets fördelar är vi övertygande om att det finns många personer i våra omgivningar som skulle ha stor nytta av Jusek – om de bara kände till fördelarna. Hjälp oss att hitta de personerna! Som tack för hjälpen får den som värvar ett presentkort på nätbokhandeln Adlibris.

Läs mer om kampanjen på www.jusek.se/kollega