För er som är intresserade av CSN, läs det här.

Robin Moberg

Det här med CSN och det faktum att jag ofta skriver om CSN är inte så märkligt. Turerna runt det svenska studeimedelssystemet har varit många och CSN har under det senaste året debatterats flitigt. Myterna om ”studenten” är många och har också varit föremål för diskussion, något som jag givetvis har passat på att blogga om.

Idag tänkte jag bara fylla på med att rekommendera en artikel författad av kår- och lärosätesrepresentanter: ”Regeringen detaljstyr lärosätena genom CSN

Utöver studiemedlesfrågan undrar jag varför det är så tyst om frågor som rör högre utbildning? Visst genomfördes en mängd reformer under förra året och högskolan var föremål för offentlig debatt, men att det skulle vara så här dött i maj 2011, det hade jag inte gissat för ett halvår sen.