Rapport från Almedalen

Så du var man alltså på plats i Almedalen. Senast jag var här nere under denna vecka var under valrörelsen 2006. Mycket vatten har runnit under broarna för oss både kan lugnt sägas. Då var jag en 24 åring med mycket visioner och mindre erfarenhet, i dag är jag en dag från 30 och har förhoppningsvis inbringat lite erfarenhet under de gångna åren. När det gäller Almedalen och allt som där händer känns det lite som om de har gått samma utveckling till mötes.

Under min första dag här nere har jag hunnit med tre mingel och träffat en massa intressanta personer. Jag har dessutom hunnit med att lobba en hel del för vikten av arbetsmarknadsanknytning hos den högra utbildningen.

Nu är det dags att krypa till sängs och ladda inför morgondagens aktiviteter. På torsdag smäller det då kommer vårt eldprov, seminariet ”Bäst på teori i praktiken”. Jag uppmanar som befinner sig i Almedalen på torsdag att besöka seminariet, ni kommer inte att ångra er.