Höstpepp eller höstdepp?

Linda Egersten

Tillhör du skaran som går med nerböjt huvud och muttrar om vädret? Om du känner efter lite extra så drar ju de sura vindarna in och hösten ruvar runt hörnet, eller hur? Du gnäller gärna lite extra på allt och alla. Eller tillhör du dem som njuter av sommarens sista solstrålar och den friska krispiga luften? Du längtar efter att dricka te, mysa in din nyinköpta kofta och snart sparka löv i alla möjliga vackra färger.

Inställningen till livet är så viktig. Man kan se svart eller vitt på det mesta. Jag tycker att vi fokuserar på ordet höstpepp. Det är ett fint och inspirerande ord. När hösten kommer är det många av våra medlemmar som passar på att se över sin situation. Hur ser ditt liv ut? Har du länge sagt att du vill byta jobb men inte gjort något åt det? Eller vill du skaffa ett arbete vid sidan av studierna? Peppa dig själv i rätt rikting och ta möjligheten att få dina ansökningshandlingar granskade av Juseks expert.

Som studentmedlem mailar du till cv.student@jusek.se

Är du yrkesverksam så skickar du dina handlingar till ansokan@jusek.se

Nu välkomnar vi hösten och alla dess möjligheter! Och som Anna skrev i sitt senaste inlägg, lägg energi på roliga saker och glöm inte det gamla latinska mottot – carpe diem.