Stort intresse, stort engagemang

admin

26 mandatplatser…så många platser har vi till fullmäktige 2010 från studerandesektionen! Sektionernas mandat i fullmäktige bestäms av medlemsantalet och studerandesektionen har som största sektion närmare 20 000 studentmedlemmar.

Hur vi skulle lyckas fylla 26 mandatplatser och gärna ha en full hand suppleanter krävde några diskussioner på våra styrelsemöten. Hur skulle vi få studenter intresserade av fullmäktige?

Med stor hjälp från Linda arbetade vi fram flyers, gjorde mailutskick och försökte sprida ordet runt på universitet och högskolor. Och om det gav resultat…det blev ett enormt tryck på platser i år, vi fick in närmare 200 anmälningar.

Vi i styrelsen är oerhört glada över att se ett så stort intresse och vi blir genuint glada över att ha så engagerade studerandemedlemmar därute!