Håll i hatten studenter – nu kör vi!

Linda Egersten

Är du en av dem som går och grubblar på hur det går till när man söker jobb? Undrar du över hur lång en ansökan ska vara? Och hur är det nu – ska du ha foto eller inte och är det för påfluget att ringa arbetsgivaren och fråga hur du ligger till i processen? Eller förresten kan du maila och fråga? Eller upplevs det för oseriöst? Kanske du också går och funderar på hur det är att vara ny på en arbetsplats? Vad gör man en hel dag egentligen? Och hur går en löneförhandling till? Nu behöver du inte grubbla och fundera längre utan har möjlighet att ställa dina frågor till en person som är ny i yrkeslivet. Över en lunch diskuterar ni saker ni själva tycker är intressanta och du får hjälp att lättare ta dig från examen ut i yrkeslivet.

Om det är dina studier och din karriär som är på tapeten så är det dags att boka in ett karriärsamtal med våra professionella karriärrådgivare. De ställer de knepiga frågorna och du får tänka till och lära känna dig själva bättre.

Höstens aktiviteter ligger ute och som vanligt är det först till kvarn som gäller då platserna är begränsade! Läs och anmäl dig på: jusek.se/aktiviteter

PS: Du vet väl att Jusek har startat verksamhet på två nya orter, Sundsvall och Karlstad? Redan den 1/9 kan ni träffa våra studentinformatörer på Fixarmässan respektive Välkomstmässan. Kom gärna förbi och bli medlem!

Related Posts