Äntligen dags för Leadership 10

Per Henriksson

Få saker i mitt jobb är så roliga som att fixa mötesplatser för förbundets chefsmedlemmar, inte minst för allt positivt gensvar  man får. Chefer behöver egna platser för att utvecklas som chefer, diskutera chefsrollen och knyta kontakter med andra chefer. Nu drar vi igång höstens stora satsning – Leadership 10 och premiären är den 28 september på Världskulturmuseet i Göteborg.

Under en heldag kan alla chefsmedlemmar välja mellan 12 högklassiga seminarier kring olika ledarfrågor. Allt är en gratis medlemsförmån och Jusek arrangerar Leadership tillsammans med Civilekonomerna,  Sveriges Ingenjörer och företaget Utbildning.se. Minglet med diverse utlottningar efter seminarierna ger förstås möjligheter till nya kontakter. Vi satsar på hög kvalitet – seminarierna leds av några av Sveriges messt kända utbildningsinstitut som t ex IFL Handels, IHM, Mindset och Gällöfsta.

Senare i höst kör vi Leadershipdagen på Radisson Blu i Malmö den 21 oktober och Berns i Stockholm den 25 november. Läs mer och anmäl dig på www.jusek.se/chef.