En blogg-dinosauries bekännelser

Elisabeth Johansson

Var på möte om bloggen i förrgår. Kände mig som en dinosaurie på besök i 2010-talet. Intressant känsla. Är hopplöst efter o icke uppdaterad på alla ”fantastiska finesser” som finns med bloggande hit o bloggande dit. På mötet gjorde jag ett aktivt val. Ett val att det är ok. Jag är härmed Jusekbloggens dinosaurie. Eller antikvitet, välj vad ni vill. Efter femton år som yrkesverksam har jag äntligen, till slut, insett att det inte går att försöka kunna eller vara bra på allt. Det tog mig ca femton år… Nej, fram för fler dinosaurier i arbetslivet. Inse vad du är bra på o satsa på det. Råkar du som yrkesverksam akademiker inte veta vad som är du o din ”grej” i karriären? Tag då kontakt med mig, Elisabeth Johansson, eller anmäl dig till coachning på vår hemsida så kommer du att påbörja en process som gör dig bra mycket klokare!  

Ps: Jag lyckades lägga in en stk länk! Mötet om bloggen var inte förgäves.

1 Comment. Leave new

Utmärkt inlägg!